جمعه ؛ 10 فروردين 1403

تأملی در احوال دیپلمات‌های سایبری

فضای مجازی در سال‌های اخیر به بستر فعالیت مقامات دولتی و سیاسیون در راستای پیشبرد اهداف سیاست خارجی کشورها تبدیل شده و به بیان دیگر عرصه دیپلماسی سایبری است.

روز دوشنبه ۲۷ شهریورم

وقتی ضریب شهرت به خطا می رود

اثرگذاری رسانه‌های جمعی به‌ویژه در نسل جوان و نوجوان واقعیتی کتمان ناپذیر است.

همه دردسرهای یک گیمر ایرانی

سال‌های پایانی دهه ۹۰ میلادی، دسترسی عمومی به اینترنت پرسرعت موجب رواج پدیده‌ای جذاب تحت عنوان بازی‌های آنلاین شد.

گنجینه‌ای برای غارت خاطره‌ها

تحریف تاریخ اصطلاحی است که در سال‌های دهه اخیر و در آستانه برخی مناسبت‌ها و ایام همچون سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، سالروز ملی شدن صنعت نفت و نیز بزنگاه‌هایی همچون عرصه انتخابات که مشارکت عمومی را می‌طلبد، با آن مواجه شده‌ایم.

اهمیت فضای مجازی در توسعه گردشگری

پلی به آن سوی نادیده‌های ایران

برگزاری چهل و پنجمین نشست کمیته میراث جهانی یونسکو به میزبانی «ریاض» عربستان دستاورد قابل‌توجهی برای کشورمان داشت و آن هم ثبت «کاروانسراهای ایران» به عنوان بیست و هفتمین اثر تاریخی و طبیعی ایران در فهرست جهانی یونسکو است.

سواد رسانه

نشانه‌های جنگ ترکیبی در اغتشاشات سال گذشته

روایت­ سازی نافرجام

نهم شهریور ماه، انتشار خبر فوت جواد روحی، یکی از رهبران اغتشاشات سال گذشته که اخیراً به اعدام محکوم شده بود

خودکثرت پنداری در شبکه های اجتماعی

برای مقابله با پدیده حباب فیلتر، کاربران باید سواد رسانه ای خود را افزایش دهند، نسبت به الگوریتم های هوش مصنوعی آشنایی نسبی داشته باشند، به این موضوع توجه داشته باشند که صفحات پبشنهادی و گزینه هایی که در محیط مجازی مقابل آنها قرار می گیرد، متاثر از ردپای دیجیتالی آنها می باشد، همچنین بهره گیری از برخی موتورهای جست و جو که سابقه جست و جوی کاربران را ذخیره و ثبت نمی کنند برای رهایی از پدیده حباب فیلتر می توانند کمک کننده باشند.