یازدهمین خورشید آسمان امامت و ولایت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در ۸ صفر سال ۲۶۰ قمری و در شهر سامرا به شهادت رسید.
بازی بودن دنيا در قرآن کریم، چهار مرتبه بهصراحت و بهصورت حصری ذکرشده است:
به مناسبت ایام عزاداری دهه پایانی ماه صفر؛
دهه پایانی ماه صفر، مصادف است با ایام ارتحال جانسوز خاتمالانبیاء و رحمة للعالمین حضرت محمد مصطفی (ص) و نیز شهادت مظلومانه فرزند نازنینش، سبط اکبر حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شمسالشموس امام رضا (ع). ایام شهادت این سه نور آسمانی،
میبینند که منطق حسین بن علی که سلام خدا و خوبان و ما به محضرش، پس از آنکه بر سیطره روانی و رسانهای یزید پیروز شد، توانسته بعد از هزار و چهارصد سال، با مغناطیس محبت، سیطره افسانهای رسانههای استکباری را هم پارهپاره کند و دهها میلیون نفر را در روزگاری که مردم جهان، حس و حال فعالیتهای سخت اجتماعی و رمق اقتصادی ندارند را در گرمای سخت، پیاده و پای برهنه به پهنه بیابانهای عراق بکشاند
با وجود تلاشهای آمریکا و رسانههای غربی برای کم رمق جلوه دادن مراسم پیاده روی اربعین حسینی (ع)، اما امسال هم شیعیان از سراسر جهان حماسه جدیدی خلق کردند و با حضور ۲۲ میلیون زائر در کربلای معلا نشان دادند که عشق به اباعبدالله الحسین تمام نشدنی است و توطئههای دشمن برای به حاشیه راندن این مراسم کاری از پیش نخواهد برد.
نگاهی به منزلت «زیارت اربعین» در روایات
اربعین حسینی و آیین باشکوه راهپیمایی میلیونی آن در کربلا و نجف که تجلیگاه یکی شدن دلها و جانهای شیفته سیدالشهدا (ع) است، فرصتی است برای بهرهگیری از چشمهسار زلال و حیاتبخش معارف اهل بیت (ع) و پیام ماندگار و تاریخساز عاشورا و نیز تجدید عهد با قبله دلهای عالم، حضرت سیدالشهدا (ع).
این روزها مسیر نجف تا کربلا مملو از جمعیتی است که فارغ از رنگ و سلیقه و نژاد، به سوی یک مقصد واحد حرکت میکنند تا در یک نقطه اوج، گرد شمع وجود سید و سالار شهیدان عالم بچرخند و در اربعین شهادت او، با میراث عاشورایی او تجدید پیمان کنند. راهپیمایی اربعین حسینی که حالا دیگر به یک نماد تمدنساز و تاریخی تبدیل شده، بهانه و فرصتی است تا شیفتگان و دلدادگان اباعبدالله الحسین (ع) در یک اجتماع جهانی، درسهای قیام او را مرور کنند و میراث آن را مستحکمتر از قبل نزد خود نگه دارند.
دعای هفتم صحیفه سجادیه که از امام مظلومی است که کربلا را دید و عمری در مصیبت پدر بزرگوارش اشک ریخت.
خطبههای تاریخساز زینب کبری (س) – بخش دوم، شام
کاروان اسرای داغدیده کربلا به قافلهسالاری عقیله بنی هاشم زینب کبری(س) و حضرت سیدالساجدین امام زینالعابدین (ع)، غروب یازدهم محرم از صحرای کربلا به سوی کوفه حرکت کردند و پس از اقامتی کوتاه در کوفه، برای نشان دادن پیروزی ظاهری یزید و یزیدیان، به سوی شام و دربار پسر معاویه برده شدند.
نگاهی به برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی»؛
این روزها همه جا حال و هوای محرم دارد و عزاداری؛ هر کسی هم دوست دارد سهمی در عزاداری سالار شهیدان ایفا می کند